facebook tracking
Kompetensområde

Marknad & Försäljning

Connect

Våra produkter är verksamhetskritiska för våra kunder. Det ställer höga krav på vårt arbete och sporrar oss att nå nya höjder. 

Vi arbetar med ett genuint kundfokus och offensiva framtidsplaner som handlar om att göra skillnad för kunden. Därför vårdar och utvecklar vi kundrelationer inom CABs verksamhetsområden för Fordon, Fastighet och Hälsa. Affärskoncept utvecklas, avtal förhandlas och produkter implementeras hos kund. Allt för att ge kunden största möjliga affärsnytta. För oss på CAB betyder det nöjda kunder och lönsamma affärer.  

 Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats & kultur

På CAB åstadkommer vi riktigt bra saker tillsammans. Det är grunden i vår starka gemenskap och kultur.

Hos oss är utveckling och innovation starka drivkrafter vilket speglar sig i vårt sätt att ta oss an nya utmaningar. Vi vet att kompetens och ambition kommer i många olika skepnader och att mångfald ger oss förutsättningar att vara en kreativ och dynamisk arbetsplats. Tillsammans värnar vi om en inkluderande och familjär miljö där vi har riktigt kul ihop. 

 

Varför ska du jobba hos oss?

Ett enkelt val, tycker vi:

 • Du vill vara del av ett ambitiöst och professionellt team

  CAB skapar och levererar verksamhetskritiska produkter som gör skillnad och skapar värde för våra kunder, både på kort och lång sikt. Det ställer höga krav på oss, men sporrar oss också och får oss att känna stolthet. Varje dag.

 • Du vill utvecklas individuellt och tillsammans med andra

  CABs historia, som ett entreprenörslett företag, präglar oss med en stark tro på innovation. Vi vet att din utveckling är en förutsättning för verksamhetens framgång och fortsatta innovationsförmåga.

 • Du vill vara en del av en riktigt bra arbetsplats

  Vår vardag på CAB präglas av en stark gemenskap och en inkluderande arbetsmiljö. Det innebär att vi gör mycket för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet - allt från gemensamma frukostar och generösa personalaktiviteter till inspirerande konferensresor och kompetenshöjande aktiviteter. Vi har även ett starkt socialt samhällsengagemang, vilket bland annat innebär att vi sponsrar jämställt inom idrott samt stöttar olika föreningar och biståndsorganisationer som ligger i linje med våra värderingar.

 • Du vill kunna leva ett bra liv

  Vårt anställningserbjudande och förmånspaket är anpassade för att du ska kunna leva ett bra liv. Vi vill att din familj, dina intressen och din hälsa också får den uppmärksamheten de är värda.

Stortorget 11
70211 Örebro Vägbeskrivning Se sida

Boka Doktorn Group AB, Göteborg

Torsgatan 5B
41104 Göteborg Vägbeskrivning Se sida

CAB GmbH, Tyskland

Klauskamp 1
38444 Wolfsburg Vägbeskrivning Se sida

CAB Group, Finland

Teknobulevardi 3-5
01530 Vantaa Vägbeskrivning Se sida

CAB Group, Gävle

Vågskrivargatan 5
80320 Gävle Vägbeskrivning Se sida

CAB Group, Norge

Strandveien 17
1366 Lysaker Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på CAB Group?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor