facebook tracking
Yrkesområde

System- & Produktutveckling

Connect
This is where the magic happens

Här leds och samordnas innovationsarbetet på CAB. Vår produktledning är proffs på att förstå kundens behov och de ansvarar för utvecklingen av våra produkter. Men bakom varje framgång ligger alltid en laginsats. Från att produktledningen föreslagit prioriteringar av framtida utvecklingsinsatser lämnas stafettpinnen över till utvecklingsteamen som skapar professionellt designade produkter för våra kunder. 


Varje utvecklingsteam består av it-arkitekter, interaktionsdesigners, systemutvecklare och testare som leds av våra produktutvecklingschefer. Här är alla delaktiga i hela utvecklingskedjan - från förädling av kundens krav till leverans av färdig produkt. 

Möt våra stjärnor

Arbetsplats & kultur

På CAB åstadkommer vi riktigt bra saker tillsammans. Det är grunden i vår starka gemenskap och kultur.


Hos oss är utveckling och innovation starka drivkrafter vilket speglar sig i vårt sätt att ta oss an nya utmaningar. Vi vet att kompetens och ambition kommer i många olika skepnader och att mångfald ger oss förutsättningar att vara en kreativ och dynamisk arbetsplats. Tillsammans värnar vi om en inkluderande och familjär miljö där vi har riktigt kul ihop. 


 

Jobbar du redan på CAB Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor